Biobizz Leaf Coat 0,5L

Biobizz Leaf Coat 0,5L

Biobizz Leaf Coat 0,5L

Varenummer:Model
Lagerstatus:På lager
Pris: 80,00DKK

 

BioBizz Leaf Coat er en klar -til-brug produkt, der styrker planten DA beskytter planten mod uønskede insekter og skimmelsvampe . Det er et produkt fremstillet af naturlig latex, der blev udviklet for at begrænse fordampning.

Inden for få timer efter påføring , en meget tynd elastisk lag dannes omkring bladene. Denne naturlige latex skaber en beskyttende , gennemtrængelig , selv- nedbrydeligt lag på bladet , mens den på samme tid tillader passage af luft og lys. Dette tynde lag er imidlertid effektiv nok til at beskytte planten mod skadedyr og sygdomme.

BioBizz Leaf Coat skal ikke blandes med vand, men er klar til brug. For de bedste resultater anbefaler vi at anvende ved hjælp af en forstøver . Sprøjt blade og blomster af planten helt gentage dette omkring to gange om ugen. Leaf ·Det kan anvendes indtil to uger før udløbet af blomstringen.

Bemærk : Leaf Coat vil ikke blive absorberet af bladene , og derfor vil det ikke påvirke smagen af frugten. Beskyttelseslag , der er dannet af blade

Når planterne er i en atmosfære, der er alt for varmt og fugtigt ( over 28 grader Celsius ) kan planterne miste en stor mængde vand ved fordampning gennem bladene .. Ved at bruge BioBizz Leaf Coat er et lag af naturlig latex dannet omkring bladet , som undgår planten fra ” sveder ” .

På den anden side , ved hjælp af Leaf Coat ved lavere temperaturer (især om vinteren ) , beskytter bladene mod kulde . Naturlatex dannet af Leaf Coat hjælper til at opretholde temperaturen.

    Miljøvenlige plantebeskyttelse

    Leaf Coat er meget nyttigt som et miljøvenligt alternativ til pesticider. Brug den som en sikkerhedsforanstaltning eller forebyggelse. Modsat til kunstige og giftige produkter , det har en behagelig lugt .Dette produkt sparer penge for distributøren , forhandleren og forbrugeren og reducerer brugen af ​​pesticider , da du kan forhindre skadedyr i at opstå. Desuden har de plante – avlere ikke lider nogen skade på deres frugter og blomster , da det kan sprøjtes direkte på dem, og dermed neutralisere effekten af ​​skadedyr . BioBizz Leaf Coat kan bruges op til 3-4 dage før høst.

  • Kundeservice
  • Ons, Fre og Søndag
 
  • Tilfredsheds Garanti
  • 14 dages fuld returret
 
  • Send en gave
  • til en du holder af
 
  • Hurtig Levering
  • Omdeling med Post Danmark